Diensten van BeterAnders

BeterAnders geeft voordrachten, opleidingen en coachingsessies over alle thema’s rond effectief en efficiënt  werken.

Inzicht in effectief werken en technieken om efficiënt te werken zijn echt wel life changing. Als je met een opleiding of coaching elke werkweek van je verdere carrière 4h kan uitsparen, bereken dan even wat dat op jouw loopbaan betekent! Per tien jaar dat je nog werkt betekent dat je meer dan een jaar wint.

Zoek je een tof bijprogramma aan een teambuilding, dan is Meer Bereiken echt een meerwaarde. Desgewenst bouwen we samen de rest van de dag op als een ontspannen uitspinnen van het thema in een zachte wedstrijdvorm. Vraag gerust voor meer info.

De voordrachten kunnen gaan van één uur tot vier uren. Afhankelijk van de tijd en de vraag zullen we de belangrijke concepten uit het boek, al dan niet aangevuld met de BeterAnders workflow, bespreken en toelichten. Hands on opleiding vraagt minstens een ganse dag.

Omdat we weten dat eenmalige opleidingen slechts een beperkte langdurige meerwaarde geven, moedigen we zeker een langduriger traject aan. One on one coaching of groepscoaching zijn beide mogelijk. Train de trainer is een economische methode om langduriger succes in een organisatie te verzekeren.

Er staat een opleiding voor zorgondersteuning op de agenda. Mogelijk start via zorgondersteuning ook een samenwerking met NVKVV. Voor het najaar 2017 en het voorjaar 2018 staan langdurige opleidingen in twee ziekenhuizen gepland. Tussendoor doen we nog een korte sessie voor VOKA.

Bel of mail gerust voor meer informatie. Info@beteranders.be

Elke: 0476 288783

Jos: 0476 303079

 

Geef een reactieUw naam:*
Onderwerp:*
Boodschap of vraag:*
E-mail:*