Tasks & Notes

Tasks & Notes for MS Echange (Android)

 

Tasks & Notes for MS Exchange
Tasks & Notes for MS Exchange

Wie gewoon is vanop zijn kantoor in Outlook met takenlijstjes te werken voelt zich zonder soms wat verweesd. Ons takenlijstje is immers een belangrijk deel van ons externe geheugen. Het voorkomt dat er teveel losse eindjes in ons hoofd zweven.
Tasks & Notes is een Android app die noties, taken en checklijsten van je Outlook via de Microsoft Exchange synchroniseert.

 

Tasks & Notes gaat perfect om met je categorieën, taakstatus en terugkerende taken. Urgente taken of deadlines zijn in een klik bij te vullen. Verschillende views maken het je gemakkelijk om te filteren of te sorteren. De app zorgt met kleuren en symbolen dat je alles in een oogopslag kan aflezen. De zoekfunctie is ongewoon snel en efficiënt. Handige uitvinklijstjes vervolledigen dit geheel.

tasks&notes screen

Een basistaak bijmaken gebeurt simpel en snel. Ze is even later in je Outlook terug te vinden. In Tasks & Notes kan je nagenoeg alle taakinstellingen die outlook kent snel toevoegen. Je hoeft je normale routines hier niet te verliezen als je mobiel bezig bent.

Je kan de app tenslotte ook gebruiken voor het beheer van je privé taken. Tasks & Notes laat je perfect toe je privé taken apart in een aparte view te tonen. Nog even wat next actions aanvullen om de rommelkamer eindelijk tot een state of the art hobbykamer te renoveren? Go for it!

Tasks & Notes synchroniseert zoals jij dat wil. Tientallen instellingen laten je toe de app volledig naar jouw wensen te zetten.

Ik gebruik Tasks & Notes al enkele maanden met volledige tevredenheid.

Je vindt de app in de Google Play. De kostprijs is 4.99§ na een 14-daagse gratis full proefperiode. Voor hulp bij installatie of uitleg kan je de webmaster steeds contacteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.