Bookbub (bespreking website en dienst)

Bijna gratis e boeken.

Normaal publiceren we hier besprekingen van apps, maar we maken graag een uitzondering voor deze website. BookBub is een website die je elke dag enkele E-boeken aan felle discountprijzen aanbiedt. Je hoeft je enkel lid te maken en eventueel enkele voorkeuren aan te duiden. In de return krijg je dan regelmatig een mail waarin boeken aan een echte voordeelprijs worden aangeboden. Meestal tegen 0.99 of 1.99 euro het stuk. De E-boeken die BookBub aanbiedt zijn vaak New York Times genomineerd of andere bestsellers. Zowel fictie als non fictie. Wel uitsluitend Engelstalig. Voor de bibliofiel een absolute meerwaarde.

Zowel voor Android, Kindle als Itunes.

 

 

Ik verwijs hier nog even naar een bespreking van de app Moon reader+. Ik schreef deze vroeger al eens. Moon reader is absoluut en met voorsprong de beste ebook reader die je voor android kan vinden. Ik gebruik hem dagelijks op tablet en smartphone. Ongeëvenaard gebruiksgemak.

(noot voor degenen die zich niet graag lid maken van eender welke site die iets gratis aanbiedt: ik heb verder geen weet dat je lid maken van Bookbub voor extra spam in je box zorgt).

Comments are closed.