In Outlook: stel in wat je ziet in de verschillende views.

Voor elk van je views (agenda, taken, inbox) kan je bepalen wat je op je scherm ziet. Er zijn telkens minimaal twee opties : het leesscherm en de takenbalk.

De takenbalk gebruik je om in de verschillende views aan de rechterkant snel een overzicht van je agenda en taken te hebben.

Door het leesscherm te activeren kan je de inhoud van een mail, taak of agenda-item zien zonder dat je dat hoeft open te klikken. Vooral in het takenscherm is dat heel handig, en zeker als je regelmatig van een mail een taak aanmaakt. Je ziet zo de inhoud en context van de taak zonder deze steeds te moeten openen.

In je agendaview kan je bovendien ook nog beslissen om je taken die je aan een bepaalde dag toewees onderaan je scherm te tonen. Dat is een handig optie voor iemand die in zijn taken werkt met vervaldatums. In dit scherm kan je ook razendsnel een nieuwe taak aanmaken. Dubbelklik bij de gewenste datum en vul taaktitel in. Klaar!

Ga hier terug naar het hoofdartikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.