Zet alle meldingen in Outlook uit en kies je standaard handtekening.

Heel de wereld vecht voor jouw aandacht. Zo ook Outlook.

En toch blijft email een asynchroon medium. Dat wil zeggen dat je er niet elke minuut van de dag moet naar kijken om te zien of er weer een mail is binnengekomen. Productief werken betekent ongestoord werken. Zet daarom al de meldingen van nieuwe mail uit.

Je doet dat in het tabblad ‘BESTAND’ onder ‘OPTIES’ en dan kies je  ‘E-mail’

In dit scherm vink je alle meldingen uit. Ontwerp ook in één keer je standaardhandtekening(en). klik op handtekeningen en ontwerp één of meerdere standaarden die je nadien gemakkelijk in een mail kan invoegen.

Ga hier terug naar het hoofdartikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.