Over BeterAnders

Beteranders : Om meer te bereiken

Met BeterAnders willen wij veel mensen helpen om meer te bereiken in hun professioneel en privé leven. Voor BeterAnders geven wij voordrachten of coaching over alle thema’s over efficiënt en effectief werken of over een meer zinvolle besteding van onze levenstijd.

Deze blog en bijhorende nieuwsbrief dient om het thema levend te houden. Je vindt er wekelijks teksten of aanbevelingen tot een succesvol leven. Outlook en OneNote zijn onze belangrijkste werkmiddelen. Doorheen de blogs vind je een bron van kennis, tips en trucs erover. We bespreken in BeterAnders apps die je daarmee kunnen helpen. En je vindt er regelmatig een bespreking of verwijzing naar boeken die in heel brede zin met de thema’s in BeterAnders vandoen hebben.

Klik hier voor informatie over onze diensten.

wie zijn wij?

Elke Panis

JPF_5254 bis
Elke, pragmaticus in hart en nieren

is financieel-administratief directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL.  Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s  dan velen ze kunnen formuleren.

Jos Vanoppen

JPF_5211
Jos, theoreticus puur sang

werkte als manager in hetzelfde ziekenhuis. Als een echte pain in the ass doorkruiste hij het ziekenhuis met zijn adviezen en initiatieven over alles wat met efficiënt werken te maken heeft. Het interne vergadercircuit en overvolle inboxen vreesden zijn komst. Jos is nu op pensioen. Hij is een gepassioneerd lezer. Hij mengt de nodige filosofische invalshoeken met zijn immense kennis van alle mogelijke boeken, blogs en nieuwsbrieven over efficiënt en effectief werken. Zijn veertigjarige carrière bezorgde hem een milde wijsheid.

Onze visie

Wij zijn gepassioneerd door de geweldige kracht van focus en concentratie in je werk

Wij zijn gefascineerd door de voordelen van een extern geheugen

Wij zijn believers van orde en planning in je hoofd en werkplaats

Onze missie

Wij willen bedrijven helpen meer te bereiken met minder inspanningen

Wij willen personen bijstaan om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten

Wij willen mensen helpen heel veel zaken in hun leven te bereiken

De kernwoorden van BeterAnders

Beïnvloeden, leren, doen, concentratie, delegeren, plannen, prioriteiten, mailen,  orde, wilskracht, gewoonte, weten, tijdig, meer bereiken, beter anders, BeterAnders

contact

Je kan ons altijd mailen op info@beteranders.be

Klik hier voor meer informatie over onze diensten.


Vind je onze artikels de moeite waard? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Je hoeft dan nooit iets te missen.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.