Diensten van BeterAnders

Wij spreken en helpen over en bij alle thema’s rond effectief en efficiënt werken. Theoretische inzichten, praktische uitvoering in een workflow. Maar ook opleiding en training in Outlook en OneNote, van basis tot expertenopleiding.

Opleidingen

Langduriger opleidingen van 4 tot 12 uur. Af te spreken in functie van de behoeften. On site of digitaal. Afhankelijk van de tijd en de vraag zullen we de belangrijke concepten uit het boek, al dan niet aangevuld met de BeterAnders workflow, bespreken en toelichten. Hands on opleiding vraagt minstens een ganse tot anderhalve dag. Te besteden in twee, drie of vier sessies.

Lezingen

Van 3O tot 90 minuten. Globale inzichten of bepaalde onderwerpen uitgediept. Bijvoorbeeld. Vergaderen of gebruik van de mail. Of meer theoretische concepten zoals uitstelgedrag. Het ordenen van een werkdag en dergelijke meer.

Opleiding Outlook en OneNote

Basisopleiding of  uitdiepen tot een expertstatus. Opleiding in specifieke vragen of deelgebieden. Begeleiding in het opzetten en onderhouden van de BeterAnders workflow.

Teambuilding

Zoek je een tof bijprogramma aan een teambuilding, dan is BeterAnders echt een meerwaarde. Desgewenst bouwen we samen de rest van de dag op als een ontspannende dag helemaal rond het thema.

Coaching en consultancy

Omdat we weten dat eenmalige opleidingen slechts een beperkte langdurige meerwaarde geven, moedigen we zeker een langduriger traject aan. One on one coaching of groepscoaching zijn beide mogelijk.

Leren Leren

Nieuw!

Vele studenten zijn best slim genoeg voor de studie die ze volgen. Maar velen ontbreekt het aan goede methodes om te leren. Maar leren kan je leren!. BeterAnders helpt je met technieken en procesverbetering. Voor degenen waar dit een rol speelt wordt ook aanwezig uitstelgedrag meteen mee aangepakt.

En voor wie toch nog twijfelt…

Inzicht in effectief werken en technieken om efficiënt te werken zijn echt life changing. Met een opleiding of coaching helpen we je gemakkelijk 4h per werkweek uitsparen.
Bereken jij even wat dat op jouw loopbaan betekent! Per tien jaar dat je nog werkt betekent dat je meer dan een jaar wint.

Twijfel je nu nog?

Bel of mail gerust voor meer informatie.

Info@BeterAnders.be

Elke: 0476 288783 of Jos: 0476 303079

Lees hier de algemene voorwaarden die gelden bij lezingen en opleidingen.